ОУ Д-р Иван Селимински - Сливен1

Отиване към съдържанието

Главно меню

Едно незабравимо пътешествие с Андрей Охеда

Едно незабравимо пътешествие с Росен-Андрей Охеда


На 28.10.2016г. , в навечерието на Деня на народните будителите, пътешественикът Росен - Андрей Охеда разходи възпитаниците на ОУ “Д-р Иван Селимински” на незабравимо пътешествие из седемте континента на нашата планета!
Обиколилият 144 от общо 196 държави българо-кубинец, разказа на учениците от различни възрасти за своята детска мечта -  да обиколи всяка една страна по света. И им разказа с много плам и жар за приключенията си в Патагония, за най-голямата ледена пустиня в света - Антарктида, за екстремното си спускане с велосипед по Пътя на смъртта в Боливия…
И всичко това бе само част от местата и историите, които впечатлиха не само децата. Една среща не просто с човек, доказващ, че всичко е възможно щом имаш мечта, а среща с един съвременен просветител и будител! Човек, който успя да запали пламъкa на пътешественика и жаждата за приключения в не едно или две детски сърца!
С нетърпение очакваме следващата ни среща с него догодина, след поредното му приключение из Африка! Ръководството, учителите и учениците от ОУ “Д-р Иван Селимински” - Сливен, сърдечно благодарят на г-н Охеда и пожелават попътен вятър на смелия пътешественик!

1      2     3      4        5         6

 
Назад към съдържанието | Назад към главното меню