ОУ Д-р Иван Селимински - Сливен1

Отиване към съдържанието

Главно меню

Среща с Атанас Скатов

На 07.03.2017 г. по покана на г-жа Мариана Недева, класен ръководител  на 3-а клас в ОУ "Д-р Иван Селимински" гр. Сливен, Атанас Скатов проведе открит урок. Показа алпийска екипировка - обувки, котки, ледени ръце, самохвати, ледени цеви, карабинери и разказа за ежедневието на един височинен пътешественик. Показа снимки и видео от Еверест, Анапурна и Макалу, а накрая отговори на изключително точните и логични въпроси, които децата му задаваха за яковете, кислорода, растителната храна, леда, ледените цеви и как изобщо се оцелява на голяма височина. Получи и подарък - мартеница, която да отнесе на следващия 8-хилядник, към който се е запътил през тази година - Лхотце.

“Благодаря за поканата да разкажа на учениците за моята дейност, както и за активното им участие по време на открития урок. Толкова много и интересни въпроси не бяха ми задавали досега.
Благодаря Ви, скъпи деца, за усмивките, прегръдките, въпросите и подаръците, които получих от Вас! Вече имам още по-силна мотивация да продължа напред и нагоре!”

„Благодаря на 3-ти А клас при III ОУ - Сливен за поканата, огромния интерес, интересните въпроси и коментари! Бъдете все така будни и любознателни, скъпи деца! Благодаря за талисмана и цветята! До нови срещи!“


Атaнас Скатов1      2     3      4        5         6

 
Назад към съдържанието | Назад към главното меню