ОУ Д-р Иван Селимински - Сливен1

Отиване към съдържанието

Главно меню

Изявени спортисти

ИЗЯВЕНИ СПОРТИСТИ

Горди сме с нашите изявени спортисти Златомир Тодоров и Самуил Димитров от 5 в клас, които представят града ни в България и в чужбина.
Златко е състезател по джудо и самбо и е винаги сред наградените в състезанията. Носител е на 15 златни, 6 сребърни и 11 бронзови медала от национални и международни състезания.
Сред най-любимите отличия са: Републикански шампион на България по джудо за 2019 в категория до 27 кг. ; Републикански шампион на България по самбо за 2019 в категория до 27 кг.; Републикански шампион на България по джудо за 2020 в категория до 30 кг.
Самуил Димитров е дългогодишен състезател по Шотокан Карате-До и е със завидни спортни постижения в България и Европа. В колекцията си е събрал 9 златни, 15 сребърни и 3 бронзови медала от републикански и международни състезания. В Националното Първенство за 2021, София Самуил направи своя дебют в дисциплина Шобу Ипон кумите и грабна среброто.
И двамата са отличени с Грамота „Бъдеща Звезда на Община Сливен“ за 2019.
Всички вярваме, че това е само началото на големите успехи и знаем, че те се постигат с последователна работа, упоритост и постоянство.


1      2     3      4        5

 
Назад към съдържанието | Назад към главното меню