ОУ Д-р Иван Селимински - Сливен

Отиване към съдържанието

Главно меню

Твоят час

ИНДИВИДУАЛНА ОБРАЗОВАТЕЛНА КАРТА

АНКЕТНА КАРТА за ученици, които желаят да участват в занимания по интереси в проект „ТВОЯТ ЧАС“


ЗАЯВЛЕНИЕ и декларация за информирано съгласие


АНКЕТИ за проучване степента на удовлетвореност и на резултатите от участието в проекта "Твоят час"

Анкетите са анонимни и могат да бъдат попълвани до 01.07.2018 г.

 

Представителна изява на групи по проект „Твоят час”
Мандали – отпечатъци с есенни листа - представителна изява на група по интереси „Арт ателие“ с ръководител г-жа Красимира Митева  


Децата с интерес и любознателност изработиха интересни мандали чрез отпечатване с есенни

листа, които събраха в градския парк. Иэработените  модели се подредиха в изложба, която  е разгледана от първокласниците.


Представителни изяви на клуб „Ехооо!” с ръководител Анна Илиева

На 8.02. 2017 година край скален феномен „Халката” учениците се запознаха с историята на туристическото движение в България.  Разказаха за първия клуб на българските туристи,създаден от  Алеко Константинов,за  развиването и на други  туристически дейности: като залесяване и опазване на околната среда, маркиране на туристически пътеки, построяване на хижи.

На 20.03. 2017 година  край местността „Тютюнлъка” учениците бяха подготвили пролетен концерт от стихотворения за пролетта на Асен Разцветников, Иван Вазов, Ран Босилек, Елисавета Багряна, Атанас Цанков, Васил Н. Попович и песни, запознаха се с пролетните цветя и измененията в природата, които настъпват през пролеттта.

Клуб „Сръчни ръце" с ръководител Бояна Петкова

Клуб „Моят роден край" с ръководител Станимира Фандъкова


Студио за театър и творческо писане с ръководител Огнян Тодоров


Клуб "Спорт и туризъм" с ръководители Даниела Кирова и Руска Симеонова


Представителни изяви на групата с обучителни затруднения по математика - 3. клас с ръководител Катя Луланска

На 29 март 2018 г. се проведе представителното занятие по проект „Твоят час“ на групата  с обучителни затруднения по математика в трети клас с ръководител Катя Луланска.
Третокласниците показаха знанията си пред своите родители, пред ръководството на училището и пред учителите си. Занятието бе представено под формата на играта-състезание „Стани отличник“. Учениците бяха разделени на два отбора, които се състезаваха за званието „Отличник“. Те трябваше да избират верния измежду четири отговора, представени чрез мултимедийна презентация. Въпросите бяха с нарастваща трудност, но децата можеха да ползват жокери: „Помощ от приятел или родител“, „Помощ от публиката“ и  „50 : 50“.
Играта увлече учениците и всички присъстващи. Те решаваха задачите  и се забавляваха. Гостите се стараеха да помагат на отборите според регламента на състезанието.
Занятието завърши с раздаване на грамоти и награди за положения труд и обогатените знания на третокласниците от групата.


Представителна изява на балетна формация "Силуети" - 4. клас с ръководител Станимира Фандъкова

На 22 декември 2021 г. се проведе представителното занятие по проект „Твоят час“ на балетна формация "Силуети" в 4. клас с ръководител Ст. Фандъкова.
Ако децата са щастливи и на лицата им по-често греят усмивки, ако освен да ги образоваме, успяваме да ги накараме да се забавляват, те ще се чувстват удовлетворени.  Наред с обучението протича и друг процес - този от живота на децата в училище. Често това остава невидимо от обществото и родителите, споделяме част от най-емоционалните, незабравими и вдъхновяващи мигове, тогава, когато децата са бляскави и Коледни, прекрасни и усмихнати.

 
Назад към съдържанието | Назад към главното меню