ОУ Д-р Иван Селимински - Сливен1

Отиване към съдържанието

Главно меню

Синьо училище

Синьо училище Приморско, 28.05. - 01.06.2018 г.

Тази година 56 второкласника от ОУ ”Д-р Иван Селимински” за първи път отидоха на синьо училище в Приморско. Изненадите и приятните преживявания започнаха още с отпътуването. Първо посетиха историческия музей в Несебър. Разходиха се из стария град.
Вечерта,  след настаняването в хотел „Хелиос” в Приморско, малчуганите бяха разделени но отбори и наблюдаваха магическо шоу.
На другия ден имаха среща с д-р Петър Берон. Той им разказа за своите изследвания на животните.  Следобед имаха организирани турнири по народна топка и футбол с аниматори, а вечерта играха на детска дискотека.
30 май беше ден със страхотна програма. След закуската отборите имаха стрелба с лък и  стена за катерене. Безопасността на всяко дете беше безусловно гарантирана! Емоциите бяха на макс! Следобед имаше екскурзия до замъка в Равадиново. Вечерта за тях имаше филмова прожекция. Всички тези прояви бяха безупречно организирани и проведени от аниматори.
На 31 май преди обяд децата имаха турнир по футбол и баскетбол. Следобед беше време за плаж. Няма начин синьо училище да мине без море. За късмет на децата водата беше топла, времето - горещо. Всички бяха много щастливи. Цапаха във водата, правиха пясъчни замъци. Разбира се, не мина без да направят русалка /и русал!/.  Прибраха са в хотела, а след вечеря всеки отбор се изяви на сцената във Вечер на талантите.
1 юни стана незабравим за децата. Сутринта имаха Въжена градина. Това е преминаване /обезопасени!/ през различни препятствия, катериха се, а краят беше спускане по въже. Всяко дете имаше възможност да „прелети” около 20 метра. Това беше истински подарък за тях! При завръщането си в Сливен всяко дете получи своето удостоверение за завършен втори клас.
Аниматорите бяха млади и амбициозни хора, които се грижиха много професионално за децата. Емоциите бяха на макс! Това синьо училище хареса на всички и децата пожелаха да отидат и следващата година! Родителите получаваха своевременна информация за всички прояви и почти моментни снимки от събитията. Дори пожелаха и те да  преживеят тези емоции в Приморско.

1      2     3      4

 
Назад към съдържанието | Назад към главното меню